Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen i tornet

Tag dig i akt dess sånger och ballader
Som förtäljer om svek och kadaver
Som besjunger denna dam, en gång så fager
Vars skönhet aldrig mer får skåda dager
Dess magi kan aldrig bli bruten
För dess cirkel är sluten
Ty i tornet ligger rosen blek och kall
I väntan på ensamhetens fall




Fri vers av Robbe511
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-02 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robbe511