Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's like an addiction

Jag vet att jag borde sluta
Jag vet att det är fel
Allt är fel
Det är så jävla fel

Fel att tänka så
Fel att ens känna så
Fel att fortsätta
Men vad ska jag göra?
När hela kroppen dras åt de hållet
Alla sinnen dras dit
Hela jag dras dit
När allt annat bara försvinner och
det enda som återstår är just..

Det.




Fri vers av MichaelaW
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW