Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta.


Mitt hjärta, min själ, min kropp, mitt inre,
skriker, skriker av smärtan som finns inom mig.

Jag vill vända ut och in på mig själv,
gömma mig, glömma, allt.
Bara för en stund.




Fri vers av MichaelaW
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-18 18:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
De brukar vara svårt att glömma
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW