Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Over and over again


Jag hade ju lovat mig själv att jag inte skulle skriva om något sånt här, borde skriva om något annat, men just nu måste jag få ur de jag känner.

Fast jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag känner, på något sätt va de väntat, har liksom känt de på mig ett tag nu. Som vanligt så ger jag för mycket av mig själv, öppnar mig en aning för mycket, just precis sådär lagom mycket för att det ska börja göra ont.

Det går ju över om ett tag igen,
men trodde inte de skulle göra såhär ont.




Fri vers av MichaelaW
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW