Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet.


Vem är ingen?

Ingen sa att det skulle vara lätt.
Ingen sa att det skulle vara svårt.




Övriga genrer (Aforism) av Lotta Svensson
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Svensson
Lotta Svensson