Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad detta är.


Sorg.

Hjärtat värker
men det sägs att tiden stärker.
Jag tror dock inte att tiden räcker till längre,
då rykten säger att sorgen är evig och känslan av otillräcklighet aldrig försvinner.

-
Jag loggade nyss in på mitt andra konto här på poeter.nu. Där hittade jag en text om att jag var rädd att du skulle dö, eftersom du hade sagt det till mig ett antal gånger. Jag var 16 år gammal och livrädd. Nu är jag 19 år gammal och du är död. Ofrivilligt. Men det gör lika ont i mig. Det går liksom inte att inse att jag inte längre har någon pappa.





Övriga genrer av Lotta Svensson
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-12 00:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nyfiken på varför du har två konton. Sen är sorg vad det är, jobbigt såklart, men att bosätta sig där hjälper ingen, att besöka sorgen är en annan grej.
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Svensson
Lotta Svensson