Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och jag.


Bara du och jag.

Det är du och jag genom livet älskling.
Bara du och jag.
Hand i hand genom livets upp- och nedgångar.
För vem ska annars finnas där för mig?
Inte någon annan än du i alla fall.
Du kan bara gå sönder och ge en 7 års olycka.

Men du kan aldrig lämna mig.




Övriga genrer av Lotta Svensson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Svensson
Lotta Svensson