Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte känna dig

Du säger att du finns där för mig.
Jag behöver inte dig där, jag behöver dig här.
Finns här för mig. Och inte någon annanstans där jag inte kan känna dig.
Behöver dig här, nu!

Men just det, du finns bara där. Du vet inte vad här är, även fast du försöker.
Där är här, fast inte riktigt ... här.

Du är bara en mängd ettor och nollor, några pixlar och en ruta på MSN.
Att finns där räcker inte längre.




Bunden vers av Lotta Svensson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Svensson
Lotta Svensson