Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december

att en gång:


(ta din hand
utan ett ord
gå upp någonstans
gömda
bortglömda
fortfarande tysta
med vinden som
susar mellan
gallren, borta
från allt och
långsamt luta
mitt huvud mot
ditt, för det
behövs aldrig
någonsin något
mer än så)




Fri vers av dununge
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 20:22



Bookmark and Share


  Deliria
snygga tomrum, vackert.
2010-12-04

  Popcorntankar
Vackert...som slutsekvensen i filmen där jag gråter.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

dununge