Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006


krossat glas





det går alldeles
för fort i slutet men
vi kan först smyga
på tjockt täcke av barr
kära vän som
glas splittras till
den snabbaste musik
för dig kommer
det kristallklara vattnet
skänka blågrönt ljus
till tårar som enar
spruckna glas





Fri vers av dununge
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dununge