Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för diktuppslaget!


Ett icketillstånd....

Jag befinner mig här i ett
tillstånd som inte finns

Utan din närhet och värme
ensam med min saknad

Jag bor i en bubbla som
växer lite för varje dag

I min kropp finns ett hjärta
i små små svarta delar

Jag väntar på några ord
jag så gärna vill höra

Eller bara ett tecken på
att du inte är på väg bort

Dagarna passerar en efter
en, lever i en tät dimma

Ljusen slocknar ett efter
ett men tänder nya

Smärtan är total och jag
lever i ett icke tillstånd







Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-04 22:26



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Klockrent.. känner igen mig..
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP