Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vårt lilla barnbarn


Kärleksord


Hon är ett mirakel, kom som en skänk ifrån ovan.
Hon är vår lilla ängel, vårt livselexir
Hon ger oss lycka, kärlek, glädje och skratt
Vi känner tacksamhet, lycka, kärlek, glädje
Vi känner allt mer av det där
...vi inte trodde vi skulle kunna känna igen

© Gunilla Karlsson 101205




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 688 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-05 22:41



Bookmark and Share


  AjBi
Det finns ett ljus i mörkret :-)
2011-01-16

  poetryGirl
fint
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson