Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråterskor

Gråterskorna har samlats nu
hör ljudet av deras skorrande
läten över dalar och himlafall

deras tårar till andras förlösning

ögonens blotta är öppen
så bärs den i deras ögon

det jag fegt blundar för
har de gjort till sin egen
förtvivlan, jag tackar dem

när jag blundar är synen ändå där

hur jag kämpar för att öppna
de svikna människornas järnburar

när jag ser dem i ögonen
har de mitt hjärta i
sina händer kupade





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 1093 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-06 00:20



Bookmark and Share


    vilgot hellros
mkt bra
2010-12-07

  Ninananonia VIP
Så vackert skrivet! :)
2010-12-07

  stenen/ Yv Ericsson
ja, mycket vackert och bra!
2010-12-06

  walborg
Vacker tanke och fin text.
2010-12-06

  Catharina Edin VIP
Här känns det verkligen som att rättspoeten stött ihop med lyrikern! Mycket bra!
2010-12-06

  Peter Olausson VIP
vacker, tårar behövs för att göra rent och för att öppna. Mer gråt!
2010-12-06

  queenia
så vackert skrivet


gråterskor är livbärare
deras tårar går enda fram
bär sorgen fram...
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP