Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus av tårar

Ett ljus av tårar
dårar tände din kärlek till mina sagor,

jag såg ditt sista andetag den gången då du glömde kyssa min kärlek farväl
glansen i dina ögon,

någon i natten gav sig tillkänna och påpekade att jag bara var en mäniska
tog fram mitt vapen,

tankarna stannade i din kropp
skriket

kröp i ekot




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-06 00:11



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ger mörka känslor
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth