Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A-N-N-A

Hon var ett värmeljus på ett
julbord som
ensamt,
när utsikten av
snöbrus utanför
tagit slut
lagt sina rökridåer
åt sidan
och brunnit ut




Fri vers av Konfettiregn
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konfettiregn
Konfettiregn