Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland blir man påmind...




Varje dag

Varje dag 
är en gåva...

att ta vara på.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-06 20:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja visst är det så ! :)
Bravo!
2010-12-07

  Gunnel Eriksson VIP
Du har så rätt!
Vi glömmer det ofta när vi gnäller
om vädret och annat.
2010-12-07

    ej medlem längre
Instämmer helt i dina ord Lena!!!

Det är något jag blivit påmind om det senaste året ...


/Ann
2010-12-06

  Maiah VIP
mm det värdefulla kanske finns i det vanligaste enkla...just en vanlig dag....
klokskap....av dig
2010-12-06

    Loffe
Ibland känns vardagen som nåt man kunde vara utan, men…
Du sa ett sanningens ord. Visst är det så.
Tack för tre korta, men nog så tänkvärda ord!

// Loffe
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP