Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dina kyssar smeka min oskyddade själ i dimmans rus

över sanningar seglar själar
jag ser dina kyssar smeka min oskyddade själ i dimman,

handen når ett hopp
skapat av vår kärlek till rusets makt och obestämda stränder,


vi möttes för att mörda

varandras skuggor




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-06 23:00



Bookmark and Share


  poetryGirl
gillar..
2010-12-07

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2010-12-07

  Anya VIP
Slutet lyfter texten enormt...orden kommer ut ur skärmen! Strålande!
2010-12-07

  M_Franke
Berör mig på ett djupt plan, jättebra
2010-12-07

    Lejla Huseinovic
wow, stark och i min smak!
2010-12-07

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt vackert
2010-12-07

  Anna Nickolausson
fin
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth