Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i lila

klä dig i lila för mig
jag vet, du vet det är
upprorets vild färg

jag vill se dig öppna dina
flammande ögon
öppna din mun och skrika
ut de dolda sanningarna

res dig ur din sjuksäng
förlamning är inte längre
ditt ok att bära


jag vet att du gömmer
din själskraft
under gamla presenningar

avtäck och klä dig i lila

tala eld
dina ord till brandtal

dansa i lila, virvla för mig
jag känner dina drömmar
och din närvaro bland
övergivna scenplankor

stig upp och ta världen
i hänförande besittning

Hänför mig i uppror!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-07 18:35



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tar åt mig av textens livskraft! Tackar!
2010-12-08

  Catharina Edin VIP
Jamen så ska det ju gå till; vackert!
2010-12-08

  objekt3
http://www.youtube.com/watch?v=sM1Ahn0Osjo

2010-12-08

    ej medlem längre
wow! En uppmaning till att leva...så tänker jag!!
En underbar dikt!
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP