Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

han sitter
hon står intill
är det paradiset?




i trasiga jeans

kring hennes blå bootlegjeans
letar sig armar famlande blinda.
de slingrar sig
söker nåd

vita blixtar smeker hans nacke
när hennes mjuka fingertoppar
försiktigt stillar
sin törst

miljoner synapser förnimmer

det fjäderlätta trycket mot låret
från den lem vars starka hand
kramar
hennes högra vad

hennes läppar viskar ohörbara ord
medan äppelträdets blad faller
långsamt
genom tiden

miljoner fibrer vibrerar

hon andas tungt och nära
när han masserar drömmen
om liv
ett levande liv

-

 

 




Fri vers av SoSk
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk