Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer inte ihåg när jag skrev den här, men det var vintern 2004/2005 nån gång.


att tänka på.

Att vara glad för att solen lyser.
Att uppskatta regnet.
Att göra snöänglar i nysnön.
Att få vara barnslig.
Att ha minnen från en gladare stund.
Att känna sig älskad och behövd.
Att känna sig nere,
men veta att det blir bättre.
Att älska, och att hata,
ty båda delarna är lärorika.
Att gråta, men kunna skratta av glädje,
och inte bara åt sin egen misär.
Att kunna glädjas åt andras lycka.
Att kunna känna medkänsla och smärta.
Att lova sanningen.
Att ljuga ihop en sång.
Att tänka på glädjen,
men också våga tänka på sorgen.
Att älska sig själv.
Att leva ett liv.
Att dö en människa.




Fri vers av Emilie E
Läst 195 gånger
Publicerad 2005-12-04 19:08



Bookmark and Share


    BrokenHearted
att dö en människa?
förstår inte?
BRA STÅNDPUNKTER !!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Emilie E