Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalas

precis
där

där ingen
ser

stannar
vädrar

vänder
vädrar
vet inte vad det är

väntar

gör

springer

har aldrig lämnat så snart




Fri vers av franz
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-09 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz