Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som egentligen inte har något sammanhang, men när jag skrev ett ord skrev jag det första jag tänkte på. Det var på våren jag skrev den, och träden hade nyss slagit ut, färgen var en lime aktig färg minns jag.


Minnen i sinnet.

Torra rosor hänger i taket.
Minnen från en ljusare stund.
Älskade tid
Då ljuset ledde vägen för hoppet.
Hoppet ner för stupet,
Ner i stuprännan bland regn vattnet,
och dina tårar.

En tår rinner ner för din kind
varje gång du tänker på henne,
men sörg inte i en evighet,
låt glädje härska i det nyvunna riket.
riket som existerar i min fantasi,
riket jag lever i i min dröm.

Min dröm blir till verklighet
När jag springer genom skogen.
Jag springer
Springer så fort jag kan.
Kan inte hålla tårarna tillbaka
Utan gråter
Tappar andan
snubblar och faller.

Ligger här
Ser upp i det nyutslagna gröna.
Lika utslagen själv.
Orkar inte mer.
Orkar bara ligga här
Och hämta andan.




Fri vers av Emilie E
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-12-04 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilie E