Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan vara hur gammal som helst.......jag älskar dig!!




Blicken når inte
dit mina
tankar
för mig
mina händer har aldrig
kupat så vackra
känslor
förut



tranorna svävar tillbaka
från Afrika
fast våren är långt
borta



himlen omfamnar mig
molnen lägger sina
bubbligheter
runt mig
i en enda stor
gruppkram

jag är varm i hela kroppen
kinderna rodnar
förläget

vem bryr sig om
lagar
och regler
eller förutbestämda
normer
när ödet
satt sin stämpel
i min panna
och hans




någon
säger uppstudsigt :

Hur gammal är du egentligen ??



jag svarar :


inget
noll
zero
nada år



kärleken har ingen ålder !






Fri vers av Havanna
Läst 576 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-12-10 17:03



Bookmark and Share


  Regular
gränslös kärlek - såsom den ofta kan komma att förvåna oss
2010-12-15

    ej medlem längre
Vackert diktat
2010-12-11

  Anna*
Snyggt och varmt utan gränser! Me like!
2010-12-11

  Blåbäret
vackert och befriande
på en frisläppt fågels frihetsvinge
2010-12-10

  Peter Olausson VIP
så skön text, tack!
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna