Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många känslor små leder snart till en hel å


En forsande vind

En dag bortom kontroll
En dag bortom känsla
bortom liv

En dag av kaos


En förmiddag, eftermiddag
en kväll

Känslor, kontroll
Känslor, kaos

Lycka, överraskning, glädje
Vrede, förvåning, ilska

En forsande flod
en stark vind
Osynlig

Kaoskontroll




Kaos?






Kontroll?








Lycka, Vrede










Oändlighet




Fri vers av Sozotto
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sozotto
Sozotto