Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppborg

När du säger
att jag bygger luftslott
kan jag inte hindra
tankarna

Jag tänker på en
hoppborg

Under högtider
placerad på parkering
i min barndoms stad

Att få studsa omkring
bland uppblåsta kuddar
luftstinna murar
var den barndomsdröm
som surnade
när jag föll omkring
i tumult
bland uppspelta barn

Att tänka hoppborg
när du säger luftslott
när du säger att jag drömmer
det är barnsligt

Och ändå är de lite samma sak.




Fri vers (Fri form) av Lanterna
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-11 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lanterna