Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonskejting

Decembersolens första solstrålar
letar sig upp över horisonten

Får snökristallerna på isen
att glittra

Jag skejtar fram
alldeles lagom fort

Kylan gör sig påmind
det biter i mina kinder

Men det är lugnt och stilla
och väldigt vackert




Fri vers av lilleskutt
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-12 11:44



Bookmark and Share


  peoesson
Så bra du illustrerar dina rader!!
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lilleskutt