Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten i mitt hjärta

Jag älskar verkligen att gå i skogen.
Men denna lite kusliga morgon,
fantiserar jag om brummande björnar
och galopperande älgar.
Så jag går ut på grusvägen.
Blir stående en stund.
Betraktar stilla den nyplöjda,
mörkt chokladbruna åkern.
Tar in hösten i mitt hjärta,
innan jag sakta går hemåt igen.




Fri vers av lilleskutt
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilleskutt