Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion


Stockholmsdåd = När Politiker visar sitt eget särintresse och spelar oskyldiga

Nu blir jag så jäkla trött
Att ingen förstår


Fredsbevarande aktion är det verkligen så
När vi nu som då tillåter en part att få kriga och tysta den andra
Skyddar USA för sina egna intressen
Tillåter dem att mörka sin egna feghet i det då tysta kriget mot Sovjet

Så nu börjar det här också
Att vi ska behöva vara rädda för något som vi kunde ha förhindrat
Fick en varning men vi var ju tvungen att sticka in handen i kakburken,
för att visa vårt intresse med att stryka medhårs

Och vi visar lite empati
För de som har haft det svårt
Människor som fått se sina nära och hem blivit våldtagit utav världens intressen samt ex/in-terna konflikter


Så nu måste vi börja låsa in oss själva i den egentliga propagandan
För att föda världsmaktens fixerade ögon
Och rädslan har lyckats nå ännu ett mål
Där världskriget ligger där och väntar
För när politiker misslyckas så som våra egna
Börjar världen nu åter att gråta





P.S
Ignorans och Högfärdighet
Gör mig så jäkla trött

God demokrati bah
Är bara ännu ett verktyg

Och Kapitalismen får sin vilja igenom
När vi nu måste följa den sk inramade rättvisans lagar


D.S
Vi kategoriserar religioner med samma ideologi som förr
Och ser lite utav det egentliga problemet

Blidkar oss till de största härskarna
Och ser ner på dem som försöker att slå sig fram för rättvisa

Samt ser emellan fingrarna om mänskliga rättigheter
När vi anser att något är fel och kan skapa en sk hotbild i den oförutsägbara framtiden........


Ni måste börja se mer utav den egentliga historian
Okunskap är inte rättvisans bödel

Så sluta uppför er som bönder





Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi