Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mera smisk...


Lusse igen


Lucia vill ha ordentlig
smisk i baken
och riktig eld i staken
snabbt ska det gå
för att nöjd få
något varmt i baken




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-13 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~