Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du bestämmer..


Vad du vill.


Jag vakar noga över tiden
Över min tid, som förfluten
som en redan svunnen tid,
nutid passerar såpass fort
att jag inte hinner gripa den

för jag är en långsam person
som behöver mycket mer tid
än den jag har
allt behöver mogna innan
det sker.
Men vem kan vänta när
allt redan verkar ha hänt
medans vi planerar för något annat
längre fram.

Ett I-landsproblem är att
allt ska gå så fort,
information i så stora mängder
att vi inte hinner sovra i flödet längre.

kanske är jag rätt nöjd ändå,
för jag gör mina val, väl medveten
om konsekvenserna.




Prosa av ~Leonardo~
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-13 19:48



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du framför tankarna så behagligt .. Tiden .. jag känner på samma sätt .. allting rusar fram och man hinner sällan njuta av själva livet ...
2011-02-02

    ej medlem längre
Gillar dina öppenhjärtliga reflektioner. Och det där med tiden upphör alldrig att vara källa till funderingar.
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~