Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderad och bortglömmd


Någonting drar ner mig i ett stort svart hål, jag vet bara inte vad.
Någon drar bort mig från ljuset och lyckan, jag vet bara inte vem.

Jag känner ett hat mot någon utan namn.
Jag känner kärlek mot någon utan ansikte.

Jag känner sorg över någon som inte är död.
Jag känner ångest över något som inte inträffat än.

Jag känner mig stressad över att inte veta vad jag vill.
Jag känner mig stressad över att inte räcka till.

Jag känner mig otillräcklig för dig.
Jag känner mig otillräcklig för mig.

Jag känner mig okomplett.
Som om någon eller någonting saknas.

Som om någon eller någonting gått och lämnat mig kvar.

Ta bort det svarta håler ur mig!
Dra ur hatet ur mig!
Radera sorgen, radera ångesten hos mig!
Få bort min stress från mig!
Gör mig tillräcklig!
Gör mig komplett!
Ge mig vad som saknas och kom tillbaka till mig!




Fri vers av they.call.me.blondie
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

they.call.me.blondie
they.call.me.blondie