Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar spirar äkta dina dagar

Tårar spirar
varm magi,

ledsen natt

förtär




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-14 07:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
puss...fint
2010-12-14

    ej medlem längre
gillar detta.
2010-12-14

  poetryGirl
gilla
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth