Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikuform




du dröjer dig kvar

tassande på tå
framför min vidöppna dörr
dröjer du dig kvar

solen från fönstret
skänker mig en sista glimt
av ditt ansikte

förgyllda fräknar
etsar en vacker stjärnbild
på min näthinna

*blinkar*

du är borta, men
i min själ, i mitt hjärta
dröjer du dig kvar

 




Bunden vers (Haiku) av SoSk
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-14 13:34



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
gillar 2:an
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

SoSk