Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en glöd av ensamhet föddes dina stjärnor

Jag stannade i den kärlek som berörde dina tårar
i en glöd av ensamhet föddes dina stjärnor,

nu skulle vi leka gudar
le åt varandra,

se svagheter klara
låtsas spy,

vara kära på riktigt
älska,

du gömmer din blick i min famn




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-14 22:57



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-12-15

    //Nikita
Awh, vad fint beskrivet :)
2010-12-15

  Anna Nickolausson
harmonisk
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth