Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en nidbild av all jävla poesi världshistorien spytt ut i bollar framåt vårendå de svaga tror

Jag är en nidbild av all jävla poesi världshistorien spytt ut i bollar framåt våren då de svaga tror en dröm sann¨
vi är små och oftast döda sade du då nålen blöder aska,

ville veta krig
ditt sinne,

mitt mod
vågar jag se,

vill jag veta
allt, leker vi ibland mäniskor eller är jag psykopat idag,

vet du mina tankar sammansvetsade med tidens rullande mirakel,
kan vi flyga älskade så vill jag höja mina tankar nu,

rena ska de vara,

ständigt nya i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-15 15:47



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
den här var också bra!
2010-12-19

  Maria Thunholm
Génial !

Jag gillar verkligen din dikt!
2010-12-15

  Pilgrim
Kan läsas på många olika sätt o jag älskade de alla. Tack dör de fina orden/känslor du delar med dig.
2010-12-15

  Anna Nickolausson
uppväckande sompåminner om mellanrummen
2010-12-15

  LenaJohansson VIP
brilliant min kära
2010-12-15

  Lejonhona
Älskar den.
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth