Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagspoesi

Stod ikväll vid mack,
med lock som satt
som berget fast...

och en sista droppe
som lämnat tank.

Ingen människa
fanns omkring.

PANIK!

Men räddning kom
i form av främmad man,
som löste mitt bekymmer...

Bensin i tank,
och jag sa:

"Tusen gånger TACK!"

"Vem är vi till för,
om inte för varann?"
sa han.

Och det är ju sant!

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-15 22:10



Bookmark and Share


    Lengum
om bara fler var som han :)
2010-12-27

  Anna*
Åh, så skönt att få hjälp i ett sådant läge!
2010-12-17

  Gunnel Eriksson VIP
Det var ett fint möte!
2010-12-16

    ej medlem längre
vardagsvishet.. skönt att få hjälp i en sådan situation
2010-12-15

    eva m h
Vardagsvänlighet! :-)
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP