Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som blöta strumpor

Jag står med ena foten i verkligheten och den andra i duschen.
Foten blir alldeles blöt av allt vatten och ger mig kalla rysningar upp för hela benet.
Till slut domnar hela benet bort och jag börjar må dåligt och det snurrar i skallen.

Liknelsen med livet är likadan.
Jag står med ena foten i livets dusch och den får mig att må så dåligt ibland.
Kalla rysningar, illamående, förvirring över varför man låter fotjäveln stå kvar där.

Livet är som blöta strumpor.
Ibland måste man byta helt för att det ska kännas bra igen.


Vill du vara mina torra strumpor?




Fri vers (Fri form) av Bannlyst
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 00:29



Bookmark and Share


  Elin Ekaterina
Om den här är menad med lite humor så är den jättefin. Lite Tage Danielsson, eller nåt!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bannlyst
Bannlyst