Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt vi hade var kärleken

Jag minns när allt vi hade var kärleken
Nu står jag ensam kvar och drömmer
Drömmer om tiderna som flytt
Tiderna när ditt hjärta var fastförankrat hos mig
Tiderna när våran kärlek gick från knopp till blomma
En blomma som sakta vissnade
Jag hatar att sakna dig
För smärtan är oumbärlig
Din mjuka hud känns som ett minne blott

Jag minns när allt vi hade var kärleken
En dröm som alltid lever kvar




Fri vers (Fri form) av Bannlyst
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bannlyst
Bannlyst