Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drivande längtan

Saknat
Längtat
Hela dagen
Timmarna tickar förbi
Det är som ett beroende som bubblar inom mig
En drivande längtan

Vackert
Oskyldigt
Glädjefullt
Men ack så farligt

Vet knappt vad jag gör
Eller vad jag ger mig in på
Jag vet inte vad det är
Men jag vill ha det




Fri vers (Fri form) av Bannlyst
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bannlyst
Bannlyst