Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12/10-2010 till en väldigt bra tjejkompis


till min vän

Du är min vän
Du kommer vara
Min vän för alltid
De är alltid
Kul att vara med
Dig
Du är sann vän
Att jag inte har
Förståt de tidigare
De kan jag inte förstå




Fri vers av poeten_peter
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter