Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven den 2/!-2012


hjärtat


Du har mitt hjärta i din hand
håll inte den för hårt
för då krossar du den
håll inte få mjukt för då tappar
du den
utan håll den lagom
ge den mycket kärlek och
pussar och du har den för alltid




Fri vers (Fri form) av poeten_peter
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-01-05 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din text!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter