Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min flickvän 1/8 - 2011


Kärleken

Jag såg dig
du såg mig
du gjorde allt i
din makt för att
jag skulle bli din
jag är din nu
och för evigt

Jag älskar dig Biljana Markovska




Fri vers av poeten_peter
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter