Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anarkistisk på ett sätt. Primitiv på ett annat.


I helvetet sjunger man som vackrast

Inget rum
Inget liv
Ingen lust
Ingen ork

Allt är svart
Vem vill dö?

Töm mig på blod
Lämna mig för att dö i en skog
Själen är sjuk
När kommer den att dö?
Ni får den att ruttna
Ni får mig att ruttna

Allt är svart
Vem vill dö?

Bara smärta
Bara pina
All denna svärta!
Får mitt blod att sina

Inget liv
Ingen Gud

Allt är svart
Vem vill dö?


Niklas Lövgren/ November 2005




Fri vers av Niklas Lövgren
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-12-05 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lövgren