Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

567 (Natten)

Jag ämnar utnyttja natten
Eller bli utnyttjad
Forma en ny verklighet
Eller bli ett verktyg
I en gudomlig plan

Jag behöver andas natten
Se den rusa in i mig
För varje andetag jag tar
Bilda en ny själ
Suga upp alla tårar
Stjärnor i natthimlen

Asgamar cirkulerar i natten
Man har gett dem nycklar
In till fortet, till varje port
Man har sagt att allt
Tillhör dem
Deras skrik punkterar natten
Ett oupphörligt missljud




Fri vers (Fri form) av Niklas Lövgren
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lövgren