Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan ljusen

det
hände

vet
vet att det
hände

försöker
somna

för
att imorgon
tro

att det var en dröm

somnar inte
vaken
för alltid
kanske

kanske
vaknar istället




Fri vers av franz
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz