Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri som fågeln

djupt
vatten
tunn luft

andas
försöker andas

ytan
är nåbar

dras mot botten
för att senare
flyta
mot ytan

andas
inte längre




Fri vers av franz
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-16 21:50



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra. ja mycket känslor, i få ord
2010-12-19
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz