Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min slutsats


Från att ha varit helt krossad,

bara vid tanken på att vara utan dig.

Till att känna mig så glad,

bara vid tanken på att få vara med dig.




Fri vers av MichaelaW
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-17 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW