Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bad anakreon om hjälp med att förfärdiga denna limerick, jag bidrog med de två översta raderna och han med 3 femtedelar, han godkänner nog att jag lägger ut den på min sida. Om inte så inväntar jag med viss spänning hans bredsida.


Read all about it. Samarbete mellan poeter skapade rick





En snickare från Vantör
var så helsickes vanför
att han öppna sin börs
och inköpte en kurs.
Nu vet han precis hur man gör!




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-17 01:31



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Man behöver inte smickra
den som är bra på att snickra
2010-12-17

    ej medlem längre
Kul! Sammarbetet var allt annat än vanfört!
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP