Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

splo.SPLO

man måste explodera rasera
duktigt inspirera till snuskig modellera

brinna upp och aska ner

nej. lyssna inte på det här.

stoppa kniven i mig. stick nu kniven i mig och pumpa tills jag blöder
tyst nu. det finns inget JAG

JAG JAG JAG

man måste explodera minimera
risken för att stillsamt krakelera

brinna fort upp. och ner
fatta tag om roten. fatta ingenting
och spruta lavan över köttet

stopp. vi börjar om.

HAN betraktar hennes kladdiga kropp och smaskar. vill DU sätta tänderna i henne? tugga!

man måste explodera punktera
visitera hålhårda hinnor

föra fingrarna in riskera tugga
tugg.tugg.tugg

tungan ligger platt som en fisk
gapar munnen stänger jag den

stopp. vi börjar om

nej. sluta inte nu
vi måste hålla takten. hålla ögonen öppna
kika saliv käka
dropp

är det mina safter
men hör JAG inte. JAG finns inte

HAN. det räcker för att du ska se
vadå?
kuken

HON. det räcker för att du ska vilja
vadå?
...

om du vill handlar det är om [...]
vi kan alltid låtsas

tugga ordentligt svälj mosade köttet
slamsorna där
skäms! blotta sig på det där viset

man måste explodera retirera
inte repetera mekaniken tekniken fysiken

(klyschorna ligger i svett blod tårar)

DU har inga tårar nu.

När HON slits itu.

JAG kan inte se i mörkret. JAG kan bara höra ljuden
slafs.smack.bröl.stön.ahh
(men) JAG finns inte

strängen spänns klipper kippar andan
heter hon?
försök igen
heter hon:

spänn spänningen och naglarna
gräv en tunnel och spy
skratta
skratta. gå härifrån glad

tro inte på allt JAG säger.

man måste explodera
måste.splo
klara av att fokusera demonstrera lugnet
blockera filtrera
kasta ut och aktivt kastrera

man måste explodera




Fri vers av Violet Blue
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-17 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue