Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad


Som rankor


vi sökte fäste under vår himmel
stormen rivit

viljor vändes mot vinden
ville nå
det människan övergivit

det söktes fästen för blommor
kärleken sått

då vi bugade som rankor
dit solljuset nått 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 15:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vacker poesi
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP